Contact

Contact

Contact Designbureau.

Wellicht heeft u na het bekijken van de diverse mogelijkheden vragen, of wilt u graag in contact komen om een afspraak te maken. Gezellig! We nemen de opties graag even door onder het genot van een kop koffie. In principe kunnen wij voor elke gelegenheid een offerte op maat maken. Geef gerust even aan wat u in gedachten heeft, dan gaan wij direct voor u aan de slag.

Heeft u ook al op onze FAQ pagina gekeken? Hier vindt u veelgestelde vragen, en wellicht tevens het antwoord op uw vraag!

contact - cvk-design - telephone booth red

Via het onderstaande contactformulier kunt u ons een mail sturen. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen, of gebruik de live-chat rechts onderin het scherm om ons gelijk te spreken! Wij staan u graag te woord en kunnen u vast van dienst zijn. Ook voor een afspraak of een offerte op maat kunt u het beste contact opnemen via de e-mail, zo hebben wij gelijk uw contact gegevens.

Indien u ons een mail stuurt (of het contact formulier invult) ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie. Zo weet u zeker dat wij uw bericht hebben ontvangen en ermee aan de slag gaan! Mocht u in de tussentijd nog wat bedenken, dan kunt u altijd even bellen of chatten. Handig, wij zijn goed bereikbaar!

Ook zijn wij goed te vinden op social media:
Facebook
Instagram
Google