FAQ

Onderstaand vindt u een aantal veelgestelde vragen. Staat uw vraag of opmerking er niet tussen? Neem dan gerust even contact op! Wij zijn snel bereikbaar via de live-chat rechts-onderin, of u kunt contact opnemen via de e-mail of telefonisch via deze pagina.

FAQ - rubiks cube - cvk-design - veelgestelde vragen

Webdesign gerelateerde vragen.

Hoe lang duurt het voor jullie om mijn website te maken?
Dat duurt ongeveer 2 weken. Voor een kleine(re) website of webshop kunt u uitgaan van gemiddeld 2 weken, voor een groter project of maatwerk hanteren wij 3 a 4 weken. Uiteraard bespreken wij vooraf het traject voor uw website of webshop. U ontvangt van ons een complete offerte met daarin het tijdsbestek, plan van aanpak, traject en kosten overzicht. Gedurende het ontwerp kunt u te allen tijde de vorderingen live volgen.
Waarom zou ik kiezen voor Cvk-Design voor het maken van mijn website?

Wij staan garant voor 100% tevredenheid, een uniek design en de beste service. Wij hanteren een transparante policy, duidelijke prijzen, afspraken en geen verrassingen achteraf. Geen kleine lettertjes, gewoon top-kwaliteit & service.

Hoe weet ik dat jullie een website maken die ik mooi vind?

Wij maken altijd een eerste opzet voor uw website op basis van uw wensen, voorkeuren, product, bedrijf of project. Daarbij overleggen wij de gewenste uitstraling en “vibe” die de website mee moet geven aan de bezoeker. Vervolgens krijgt u van ons binnen 2 werkdagen een eerste opzet, aan welke wij in overleg de goede richting geven. Hierna gaan wij aan de slag en kunt u tussentijds altijd live meekijken met het ontwerp.

Ik wil een bepaalde of bijzondere functie. Kunnen jullie dat maken?

Uiteraard. Wij leveren uw website volledig op maat en naar wens aan. U kunt zelf altijd uw voorkeuren aangeven en wij kunnen tal van functionaliteiten toevoegen.

Waarvoor betaal ik maandelijks de “hosting”?

In het bedrag van de hosting zitten tal van kosten verwerkt, bijvoorbeeld:

– Opslag van data
– De domeinnaam
– SSL beveiliging
– Back-ups
– Updates
– Klein onderhoud
– Ondersteuning & support
– Thema & plugins

Hoe betaal ik voor het project of de maandelijkse hosting?

Voor elk project, groot of klein, maken wij op voorhand een complete offerte inclusief algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, prijzen en betalingscondities. In principe betaalt u achteraf op factuur het totaalbedrag voor het opleveren van de website of webshop. De maandelijkse hosting kan handmatig voldaan worden via bankoverschrijving, via iDeal of bijvoorbeeld via automatisch incasso. Ook kunnen wij maandelijks een betaallink sturen via welke u eenvoudig de hosting kosten kunt voldoen. Indien gewenst kunt u tevens de hosting kosten vooruitbetalen voor 1 jaar, dan ontvangt u ook nog een kleine korting hierop.

Particuliere ontwerp-gerelateerde vragen.

Hoe lang duurt het voor jullie om een ontwerp te maken?

Afhankelijk van het type ontwerp duurt dit 1 tot 3 weken. Indien er spoed bij is kunnen wij altijd een spoedbestelling hanteren, denk bijvoorbeeld aan een geboortekaartje of rouwkaart waarbij haast geboden is. Wij sturen voorafgaand aan het ontwerp altijd een offerte door met daarin de totale kosten, manier van werken en geschatte tijdsduur van het project. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Hoe weten jullie wat ik in gedachten heb als ontwerp?

Wij gaan voorafgaand aan het ontwerp altijd in overleg over het definitieve design. Dat doen wij telefonisch, via de e-mail en tijdens een kop koffie, afhankelijk van het ontwerp. Tussentijds kunnen wij altijd wijzigingen doorvoeren en het project de richting geven die u wenst.

Wat moet ik doen als ik vragen heb of wijzigingen door wil voeren?

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, telefonisch of via de live-chat op onze website. Indien wij met uw project aan de slag gaan kunt u ons altijd even bellen om de voortgang te volgen, of houden wij contact via Whatsapp, daarvoor ontvangt u dan van ons een persoonlijk Whatsapp nummer.

Hoe kan ik betalen voor de geleverde dienst?

Bij ons betaal je vooraf op factuurbasis. Je kunt betalen via iDeal, bankoverschrijving, incasso of PayPal. Betreft het een groter project dan kunnen wij hiervoor een aparte betalingsregeling treffen. Denk hierbij aan achteraf betalen, en/of betalen in termijnen.