Naamloos-1
Social media laten doen of laten beheren? Grafisch ontwerper logo
De meest kaartjes
Geboortekaartjes bestellen.

Welkom bij Cvk-Design! Jouw partner voor al je design wensen. Sinds jaar en dag verzorgen wij de meest uiteenlopende opdrachten voor de gaafste klanten! Van zakelijke klanten tot vele particuliere opdrachtgevers waarvoor we vaak de meest bijzondere ontwerpen mogen maken.

Stiekem vinden we de particuliere opdrachten ook wel érg leuk om te doen, omdat het bij altijd blije momenten zijn! Denk aan verschillende ontwerpen voor een bruiloft, van bedankt kaartjes tot de menukaarten voor het diner, maar je kunt bij ons bijvoorbeeld ook maatwerk geboortekaartjes bestellen! Voor zo’n bijzonder moment in je leven vinden wij het extra gaaf om een uniek, passend en bijzonder ontwerp samen te stellen waar je later nog vaak naar terug zal kijken. 

Onderstaand vindt je een kleine impressie van geboortekaartjes, evenals de prijzen en hoe we te werk gaan. We vinden het heerlijk om je te helpen met het ontwerpen en geboortekaartjes bestellen voor je kleine op komst! Heb je specifieke wensen, een bepaald thema of wil je eens sparren over de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact op, dan kijken we wat goed bij jullie past en waar we jullie mee kunnen helpen. 

Impressie

Geboortekaartjes James

Liefdevolle geboortekaartjes bestellen.
Altijd persoonlijk contact, een duidelijke offerte een prachtig eindresultaat. Dát is Cvk-Design.
Ons doel
Onze aanpak
Geboortekaartjes bestellen?

Bij Cvk-Design dragen we zorg voor jouw project, volledig op maat. Onze visie is om op een duurzame manier te werken aan onze relaties door 100% de beste service, kwaliteit en transparantie te bieden. Je ontvangt van ons altijd een offerte vooraf zodat je precies weet waar je aan toe bent en achteraf kom je nooit voor verrassingen te staan. We hanteren een transparante policy en streven naar langdurige samenwerkingen met elke partij.

Zeker voor een bijzonder moment als een geboorte doen wij altijd een stapje extra! Je geboortekaartjes bestellen wordt bij Cvk-Design dan ook een eenvoudige opdracht, wij ontnemen je graag het werk. In overleg bepalen we het juiste ontwerp en stijl alvorens we definitief aan de slag gaan met een prachtig ontwerp.

Kwaliteit & service

Voorafgaand aan onze samenwerking zorgen wij voor 100% transparantie en duidelijkheid, je weet precies waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. Tijdens het proces of project zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen en samen zorgen dat we in de juiste richting zitten. Na afronding en oplevering kan je altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen.

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners, onder andere op het gebied van software en drukwerk. Zo kunnen wij na het ontwerpen van bijvoorbeeld jouw geboortekaartjes tevens je geboortekaartjes bestellen en laten leveren. Zo weet je zeker dat jouw design helemaal perfect wordt weergegeven. Tussentijds hebben wij altijd contact om zeker te weten dat het ontwerp in de goede richting zit en uiteindelijk 100% naar wens is! Dat is voor ons het belangrijkste.

Geboortekaartjes
Zelf af te drukken
€ 79
Inclusief diverse digitale bestanden
Verschillende formaten mogelijk
Uniek & professioneel ontwerp
Zelf af te drukken
Geboortekaartjes
Inclusief 30 prints
€ 119
Inclusief diverse digitale bestanden
Verschillende formaten mogelijk
Uniek & professioneel ontwerp
Inclusief 30 afdrukken

Prachtige geboortekaartjes bestellen doe je bij Cvk-Design. Met jarenlange ervaring en passie voor designs gaan we aan de slag en zorgen wij voor een bijzonder ontwerp voor een bijzonder moment in je leven. Wij werken altijd volledig op maat en zullen dus voorafgaand aan het ontwerpen contact hebben over de wensen & voorkeuren.

Vervolgens gaan we aan de slag, waarbij we je regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen en kijken of we in de goede richting zitten. Na afloop ontvang je van ons de diverse bestanden digitaal en/of fysiek, daarin zijn er ook diverse mogelijkheden.

We gaan graag voor je aan de slag met het ontwerpen en kunnen daarna tevens je geboortekaartjes bestellen en bezorgen. Indien het een spoedbestelling betreft, neem dan even telefonisch contact op. Uiteraard kan je altijd ook even mailen of de live-chat gebruiken.