Google Ads

Google Ads

Hoe werkt dat eigenlijk?

Een Google Ads (Adwords) campagne.. Het klinkt allemaal vrij ingewikkeld, betalen voor clicks of views, opbieden tegen andere adverteerders en maar hopen dat u boven de rest uitspringt. Talloze data instellen, zoekwoorden optimaliseren, landingspagina maken, koppelingen met analytics en de Search console en ga zo maar door.

Bij een Google Ads campagne stellen we bepaalde zoekwoorden in en creëeren we online advertenties om een toppositie in Google te behalen, hiervoor betaalt u per click. Zolang niemand op uw advertentie klikt betaalt u dus niets aan Google. Wanneer er wel iemand klikt betaalt u een bedrag wisselend van € 0.01 tot wel € 20.00, afhankelijk van de gekozen trefwoorden en instellingen. U kunt zelf een budget instellen waarmee u maandelijks aan de slag gaat.

Inmiddels zijn wij al jarenlang campagnes aan het opzetten en nemen wij u het werk graag uit handen! Wij hanteren een vast bedrag aan set-up kosten en een vast bedrag voor het beheer per maand, thats it! Helder, transparant en vooraf precies weten waar u aan toe bent.

Bekijk bijvoorbeeld ook eens recensies van onze tevreden klanten die via Google een review hebben geplaatst! Daarnaast zijn wij ook op de diverse social media kanalen waaronder Instagram & Facebook, én onder andere op Pinterest te vinden. Op onze Portfolio pagina vindt u ten slotte onder andere een aantal mooie projecten die wij onlangs verzorgd hebben.

Wij zorgen onder andere voor:

 • Koppeling met Google Analytics
 • Koppeling met Google Search Console
 • Opstellen van targets
 • Instellen van de campagne(s)
 • Instellen van de landingspagina
 • Zoek/trefwoorden optimaliseren
 • Ontwerpen van advertentieteksten
 • Bijhouden van de conversies & CTR
 • Continu monitoren van campagne
 • Finetunen van de campagne
 • 2-wekelijks rapportage

Omdat veel bedrijven voor het eerst aan de slag gaan met een Google Ads campagne bieden wij een kort contract aan van slechts 3 maanden. In deze periode kunt u goed zien hoe een Adwords campagne werkt voor uw bedrijf, organisatie of product. Wij gaan natuurlijk voor het beste rendement, dat is ons doel voor uw bedrijf. Na 3 maanden evalueren wij de campagne en kunnen we de campagne voortzetten, uitbreiden of stoppen. Zo simpel is het!

Onderstaand de mogelijkheden voor uw bedrijf, product, organisatie of project:
Google Ads

Vergelijk onze pakketten

Pakket omschrijving

Looptijd

Ads in zoeknetwerk

Ads in zoek- & display netwerk

Advertentiegroepen

Aantal advertenties

Optimalisatie campagne

Set-up kosten eenmalig

Budget klik-kosten

Beheer kosten p/m

Rapportage campagne

Adwords campagne starter

150.- p/m

Onze starter campagne waarbij wij de toegevoegde waarde van Google Ads kunnen laten zien.

3 maanden

4

8

Maandelijks

€ 200

+/- € 500

€ 150

Maandelijks

Adwords campagne premium

€ 300.- p/m

Uitgebreide Adwords campagne waarbij wij gebruik maken van maximaal 8 advertentiegroepen.

3 maanden

8

16

wekelijks

€ 300

+/- € 1.000 

€ 300

2 x per maand

adwords campagne enterprise

€ 499.- p/m

Uitgebreide Adwords campagne waarbij wij gebruik maken van maximaal 16 advertentiegroepen.

3 maanden

12

32

wekelijks

€ 450

+/- € 1.500 

€ 499

2 x per maand


Google partner - cvk-design.

Wij zijn officieel Google Partner. Dat houd onder andere in dat onze Adwords specialisten elk jaar hun Adwords examen moeten afleggen. Daarmee garanderen wij bijvoorbeeld constante kwaliteit, kennis én blijven onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Google Ads.


Korte looptijd.

Geen lange looptijd of ingewikkelde contracten met kleine lettertjes. Wij hanteren duidelijke prijzen voor een periode van 3 maanden. Als de resultaten naar wens zijn, trekken we een fles Champagne open en kijken we hoe we de campagne eventueel uit kunnen breiden. Anders loopt je contract af na 3 maanden. Simpel.

Rapportages.

Wij houden de Adwords campagne continu in de gaten. Onze specialisten zitten er bovenop, daarom kan je altijd live meekijken of even contact opnemen om de vorderingen te bespreken. Ook sturen we je elke maand, of 2 x per maand een rapportage & samenvatting.

Rendement

Uiteraard word de campagne opgezet met het doel om hier rendement uit te halen, daarvoor optimaliseren wij de campagne na 1 maand, én zijn wij altijd bezig met de puntjes op de i zetten. Zo zorgen wij voor een beter rendement, meer leads en minder kosten.