Naamloos-1
Huisstijl laten ontwerpen - gescheurd papier blauwe lucht is onderdeel van onze huisstijl & vibe - website haarlemmermeer laten bouwen
Een huisstijl,
Visuele identiteit van jouw bedrijf.

Welkom bij Cvk-Design! Dé partner voor jouw all-round design wensen en benodigdheden. Huisstijl laten ontwerpen? Logo laten maken of visitekaartjes nodig? Een knappe, converterende webshop laten ontwerpen of wil je je hele huisstijl op de schop nemen? Dan zit je hier goed. Van chique menukaarten voor KAIA Amsterdam tot de complete branding & huisstijl voor Studio KOKET. De meest uiteenlopende projecten verzorgen we graag met passie, ervaring en kennis.

Je huisstijl laten ontwerpen die écht indruk maakt. Een sprekend logo, lettertypes en kleuren, een duidelijke huisstijl die weergeeft waar je voor staat als bedrijf en wat je uit wenst te stralen. Je website en huisstijl laten maken doen wij graag volledig op maat en in overleg. Samen bepalen we welke onderdelen van je huisstijl het belangrijkst zijn en welke onderdelen wellicht niet nodig zijn. We starten altijd met verschillende kleuren, lettertypes & vormen waarna we verder gaan met het logo ontwerp. Vanuit daar ontwikkelen we stapsgewijs de rest van de huisstijl waarbij we tussentijds regelmatig sparren om te zorgen dat we in de juiste richting zitten.

Onderstaand lees je meer over onze unieke aanpak en wijze van werken, ook vind je hier een kleine impressie van onlangs opgeleverde projecten.

Impressie

Studio KOKET

SAMO Brandbeveiliging

KAIA

Il Dolce

Huisstijl laten ontwerpen.
We beginnen met het typografisch ontwerp, kleuren en vormen, daarna pas gaan we de verschillende onderdelen ontwerpen.
Jouw bedrijf
Goed in de markt
Huisstijl ontwerpen kosten

Bij Cvk-Design streven we naar een duurzame, succesvolle samenwerking, zeker als je je huisstijl wilt laten ontwerpen. Hierbij ontwikkelen we namelijk de basis van jouw bedrijf, organisatie of project, waarna we wellicht in de toekomst samen verder kunnen bouwen aan de groei en ontwikkeling hiervan. Omdat we vanaf dag één samen het avontuur aangaan kunnen we goed inspelen op je wensen & voorkeuren en weten we waar je naartoe stuurt met het bedrijf. 

Je bedrijf als merk

We beginnen letterlijk bij “0” als we van start gaan met het ontwerpen van je (nieuwe) huisstijl. Kleuren, lettertypes, vormen en een juiste uitstraling. Pas als de styling juist is en volledig naar wens gaan we verder aan de slag met het logo ontwerpen en diverse andere onderdelen zoals bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes, stickers of bedankt kaartjes. 

Je ontvangt van ons in de eerste instantie altijd een uitgebreide offerte met alle onderdelen los gespecifieerd, als ook een totaalpakket. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent, wat de kosten worden en wat je van ons mag verwachten, én in welk tijdsbestek. 

Huisstijl Start
Basics | Logo | Visitekaartje
€ 499
Visitekaartje ontwerp compleet
Logo ontwerp compleet
Lettertypes | typografie
Kleuren | vormen
Advies & styling tips
Huisstijl Compleet
Compleet huisstijl pakket
€ 1099
Inclusief Huisstijl Start pakket
Briefpapier of briefpapier ontwerp
Bedankt kaartje of sticker ontwerp
Social media pakket compleet
Brochure of flyer op maat
Huisstijl Business
Pro Business huisstijl pakket
€ 2499
Inclusief Huisstijl Compleet pakket
Incl. website of webshop compleet
Incl. Eenmalige SEO optimalisatie
Incl. social media campagne
Incl. prints van alle designs

Je huisstijl laten ontwerpen of je website en huisstijl laten maken is een project waar wij ongeveer 6-8 weken voor uittrekken, afhankelijk van de specifieke samenstelling. Bovenstaande pakketten zijn zeer compleet, maar uiteraard kunnen wij ook een pakket op maat samenstellen met inhoud gespecificeerd op uw wensen & voorkeuren. 

Mocht je meer informatie wensen of de mogelijkheden willen bespreken, neem dan gerust even contact op. Bij voorkeur bespreken we de invulling, wensen & het plan van aanpak persoonlijk tijdens een kop koffie.

Een huisstijl die écht indruk maakt. Typografisch, kleurtechnisch en qua samenstelling compleet en gedetailleerd. Huisstijl drukwerk nodig? Regelen we ook voor je. Voor diverse partijen hebben wij al een gave huisstijl mogen ontwikkelen, en graag gaan we voor jou ook aan de slag. Bel je ons?