Meer design

Meer design

meer ontwerp - design - cvk-design - laten maken - ontwerpen

Bij Cvk-Design gaan wij tot het uiterste om uw project tot in het kleinste detail te ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan passende foto’s, complete SEO teksten of een SSL beveiligde website. Maar denk ook eens aan een prachtig portfolio, mooie foto sliders of top zoekresultaten in Google!

Naast de verschillende mogelijkheden op de website kunnen wij onder andere veel custom projecten verzorgen. Heeft u iets bijzonders in gedachten of wenst u een mooi ontwerp voor bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid? Neem gerust even contact op, wij zijn u graag van dienst. Onze specialisten op zowel het grafische vlak als het ontwerptechnische vlak hebben tal van projecten verzorgd van a tot z.

Heeft u onlangs een ontwerp door ons laten verzorgen? Wij zouden het zeer op prijs stellen als u voor ons een recensie achter kunt laten! Zo kunnen onze potentiƫle klanten eenvoudig zien dat zij kiezen voor een betrouwbare partner met positieve resultaten als bewijs. Met bijvoorbeeld een recensie via Google of Facebook zouden wij erg blij zijn!

Vanuit ons (kleine) kantoor in Hoofddorp (Haarlemmermeer) verzorgen wij tal van uiteenlopende projecten. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van huisstijlen voor startende ondernemers, of het verzorgen van een rebranding campagne voor een bestaand bedrijf. Maar denk ook eens aan het creƫren van geboortekaartjes op maat, of een prachtig diner menu voor een bruiloft! De mogelijkheden zijn eindeloos, uw creativiteit is de limit! Kijk hier voor een greep uit de mogelijkheden.

Over Cvk-Design.

Omdat wij opereren als kleinschalige ondernemer kunnen wij onze persoonlijke aanpak hanteren. Wij hebben geen fancy kantoor of dure auto’s voor de deur, waardoor wij duidelijke, voordelige en transparante prijzen en voorwaarden kunnen hanteren. Hierdoor kunnen wij tevens een breed scala aan designs maken en kunt u, voor hetzelfde budget meer laten ontwerpen!

Neem gerust contact met ons op voor vragen, een offerte op maat, alle mogelijkheden of om even kennis te maken! Wij nemen graag de tijd voor u en uw project.

Tot snel,

Team Cvk-Design