Naamloos-1
Logo laten ontwerpen - logo laten maken - altijd maatwerk dus echt uniek en passend bij je bedrijf of huisstijl
Trouwen! Unieke
De mooiste dag!

Het is zover… Je zegt ja! De mooiste dag van je leven komt wellicht steeds dichterbij en jullie zijn druk bezig met het plannen van de locatie, het diner, menukaarten bruiloft laten maken, gastenlijst en ga zo maar door. Bij Cvk-Design weten wij hoe mooi & belangrijk je trouwdag of huwelijksfeest is, wij gaan daarom ook altijd graag een stapje verder om voor deze bijzondere dag een mooie bijdrage te kunnen leveren. Menukaarten bruiloft laten maken of bijzondere save the date kaartjes maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Je bruiloft compleet maken met de kleine details, om de mooiste dag van je leven op elk puntje fantastisch in te vullen! Een prachtige gedekte tafel met verse bloemen, kaarsen, linnen & matchende menukaarten, zie je het al voor je..? 

Graag gaan we in overleg om te kijken wat we voor het bruidspaar in spé kunnen betekenen. We werken altijd volledig op maat en zorgen voor een prachtig ontwerp, of het nu gaat om menukaartjes voor jullie bruiloft laten maken, save the date kaartjes maken of unieke bruiloft uitnodigingen; wij denken mee tot in het fijnste detail. 

Impressie

Save the date kaartjes maken?
Of menukaarten bestellen voor jullie bruiloft? Door onze persoonlijke benadering altijd een fijne samenwerking & 100% maatwerk.
Jouw bruiloft
Finishing touch
Menukaart bestellen bruiloft

Bij Cvk-Design dragen we zorg voor jouw perfecte dag, volledig op maat en in stijl. Menukaarten bestellen voor jullie bruiloft of save the date kaartjes maken? Of bijvoorbeeld een bijzondere of unieke trouw uitnodiging laten maken? Dan zit je goed bij Cvk-Design. Al jaren maken we de meest uiteenlopende designs voor zowel de zakelijke markt als particulieren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze portfolio pagina voor meer informatie. 

Uiteraard begrijpen wij dat deze bijzondere dag zo perfect mogelijk verzorgd moet worden. Wij proberen daarom in overleg voorafgaand aan het ontwerpen zo goed mogelijk de juiste richting te bepalen qua design. Daarnaast ontvang je van ons altijd eerst 3 verschillende concepten / stijlen om de juiste richting te bepalen, waarvan we er één defintief uitwerken. 

Kwaliteit & service

Voorafgaand aan onze samenwerking zorgen wij voor 100% transparantie en duidelijkheid, je weet precies waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. Tijdens het proces of project zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen en samen zorgen dat we in de juiste richting zitten. Na afronding en oplevering kan je altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen.

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners, onder andere op het gebied van software en drukwerk. Zo kunnen wij na het ontwerpen van bijvoorbeeld jouw visitekaartjes of bedrijfskleding dit tevens bij een van onze vaste partners laten drukken en verzenden. Zo weet je zeker dat jouw design helemaal perfect wordt weergegeven. 

Save the Date
Een bijzondere eerste indruk
€ 99
Verschillende soorten & stijlen papier
Verschillende formaten mogelijk
Inclusief digitale bestanden
Trouw uitnodiging
Gedetailleerd en compleet
€ 169
Verschillende soorten & stijlen papier
Verschillende formaten mogelijk
Inclusief digitale bestanden
Menukaarten
De kleine details
€ 219
Verschillende soorten & stijlen papier
Verschillende formaten mogelijk
Inclusief digitale bestanden

We werken graag volledig op maat en nemen de tijd voor elk project, daarom kan het voorkomen dat onze agenda al aardig vol zit in een bepaalde periode. Hebben jullie een idee of wil je eens wat meer informatie, neem dan gerust contact op en wellicht kunnen we vast vrijblijvend een plekje reserveren. Zo weten we allebei zeker dat we voor de mooiste dag van jullie leven de tijd hebben om een gaaf ontwerp te maken!

Save the date kaartjes maken, menukaarten voor jullie bruiloft of een gave trouw uitnodiging, wij gaan graag voor jullie aan de slag!

Bovenstaand vindt je vast de standaard prijzen die wij hanteren voor de diverse ontwerpen, maar uiteraard kunnen wij op maat een pakket of offerte samenstellen. Mocht je bijvoorbeeld zowel save the date kaartjes als menukaartjes bruiloft bestellen en de trouw uitnodigingen maken, dan maken we daarvoor graag een compleet pakket met mooie aangepaste prijs.