Over ons

Over ons

Meer over Cvk-Design!

Grafisch ontwerper? Webdesigner? Flyers of visitekaartjes nodig? Uniek geboortekaartje? Zoek niet verder!

Vanuit de groeiende behoefte voor een uniek product, transparante prijzen en goede service is Cvk-Design ontstaan. Wij staan 100% garant voor een prachtige ontwerp van uw project, of het nu gaat om een logo of geboortekaartje, en van visitekaartje tot complete website. Wij hanteren de volgende kernwaarden:

  • Altijd de beste service
  • 100% uniek ontwerp voor elk project
  • Transparante prijzen
  • Complete pakketten
  • Geen verrassingen achteraf
  • Altijd bereikbaar
  • Persoonlijk contact

grafisch ontwerper - google partner badge - cvk-design - website - laten maken - laten ontwerpen

U heeft bij ons altijd contact met één vast contactpersoon, verantwoordelijk voor uw specifieke project of website. Zo kunt u te allen tijde overleggen, de voortgang live volgen of vragen stellen aan uw accountmanager.

Zoek ons gerust even op via Instagram, Facebook of check de reviews op Google! Indien u in de gelegenheid bent, zouden we het op prijs stellen als u gelijk een recensie achterlaat. Zo zien onze potentiële klanten dat wij een goede, veilige en gecertificeerde kandidaat zijn voor het ontwerpen van talloze projecten.


Nog meer Cvk-Design.

Wij staan bekend om ons persoonlijke contact met de klant, fijne service en het vertrouwde gevoel dat wij overbrengen. Graag zorgen wij altijd voor een vast contact persoon voor elk project, zo zorgen wij voor korte lijnen tijdens de ontwikkeling en een duidelijke overkoepeling van het project. Of u nu op zoek bent naar een grafisch ontwerper voor een logo of custom project, of een IT specialist voor uw webshop of webdesign, bij ons bent u voor tal van ontwerpen aan het juiste adres! Als u toch hier aan het lezen bent, neem gelijk even een kijkje in ons Portfolio!

Met onze ruime ervaring in zowel het grafisch aspect als het informatie technologisch aspect staan wij garant voor een prachtig product en uniek resultaat. Wij dragen zorg voor uw ontwerp met passie, kennis en kunde. Als u kiest voor Cvk-Design kunt u de beste kwaliteit, service en creativiteit verwachten voor uw project, groot of klein.