Portfolio

Portfolio

Wellicht bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij allemaal gecreƫerd hebben voor onze opdrachtgevers! Onderstaand vindt u een greep uit talloze gave projecten die wij aan ons portfolio voor zakelijke en particuliere klanten hebben mogen verzorgen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en tal van gave projecten hebben wij een mooi portfolio op kunnen bouwen. Doordat wij altijd 100% maatwerk leveren is elk ontwerp uniek. Intussen hebben wij een breed netwerk aan zowel klanten als partners opgebouwd, waarmee wij ons portfolio voor zakelijke en particuliere klanten kunnen uitbreiden. Heeft u een vraag over een bepaald ontwerp of wenst u ergens een voorbeeld van te zien? Schroom dan niet om te vragen! Als gevolg van toenemende drukte komen wij er helaas niet altijd aan toe om ons portfolio volledig up-2-date te houden. Uiteraard zijn wij altijd telefonisch of via de e-mail bereikbaar.

Van logo ontwerpen tot complete branding campagnes voor (inter)nationale bedrijven, voor uw ontwerp bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem voor vragen, een afspraak of een offerte op maat gerust contact op! Wij verzorgen elk project volledig op maat en nemen graag de uitgebreide mogelijkheden met u door. Volg deze link en neem contact op via e-mail, telefonisch of live-chat!

*Ons portfolio wordt momenteel bijgewerkt.


Flyer design - Nieuwjaarsfeest

Ontwerp voor een Nieuwjaarsfeest flyer

Food4fit Amsterdam

Complete website incl. webshop voor Food4FitAmsterdam - healthy sportmaaltijden aan huis bezorgd.

Geboortekaartje - James

Geboortekaartje - custom design - James

social media - portfolio - cvk-design - share link

Heeft u trouwens al even op onze social media kanalen gekeken? Vergeet ons niet te volgen! Zo blijft u eenvoudig op de hoogte van al onze activiteiten en speciale aanbiedingen. Gebruik de volgende links en volg ons online;

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Volg ons op Pinterest

Volg ons op Google