Naamloos-1
SEO laten doen of seo optimalisatie uitbesteden - maximaal resultaat - design bureau amsterdam
SEO,
SEO optimalisatie uitbesteden.

Welkom bij Cvk-Design! Wellicht heb je ons gevonden op Google, dan weet je gelijk wat we voor je kunnen betekenen ;). Wil je je SEO laten doen of SEO teksten laten schrijven? Dan zit je hier goed.

Mocht je via een andere weg hier terecht zijn gekomen, dan lichten we even het een en ander toe. Zoals je wellicht weet is een goede optimalisatie van je website van cruciaal belang om goed gevonden te worden in de diverse zoekmachines. Wist je dat je naast Google ook op andere zoekmachines gevonden wordt? Zo zorgen bijvoorbeeld Bing, Yahoo en Baidu ook voor flink verkeer, voornamelijk in het buitenland. In Nederland heeft Google het grootste marktaandel met ruim 95% van het verkeer. De moeite waard dus om je pagina’s voor in te richten!

Bij Cvk-Design gaan we graag voor je aan de slag om je website of webshop te optimaliseren voor de zoekmachines. SEO optimalisatie uitbesteden gebeurt op verschillende manieren. Bij Cvk-Design kunnen we bijvoorbeeld een éénmalige optimalisatie doen waarbij we je achteraf tips & tricks meegeven om zelf te zorgen voor meer traffic. Daarnaast hanteren we een maandelijkse SEO optimalisatie waarbij we elke week een aantal punten oppakken en blijven finetunen. Zo spelen we gelijk in op de veranderende markt en wijzigingen in het algoritme van Google.

Klik hier voor de mogelijkheden om contact met ons op te nemen, of gebruik de live-chat rechts onderin!

Impressie

SEO Optimalisatie uitbesteden?
Bij ons kun je kiezen uit éénmalig je SEO laten doen of optimaliseren, een maandelijkse SEO optimalisatie of een combinatie van beiden.
Het traject
De doelstelling
Duurzame samenwerking

Bij je SEO laten doen is het belangrijk je verwachtingen daarop aan te passen. Kijk naar het budget, de kosten die je wilt maken en welke verwachtingen je hebt voor de optimalisatie. Als deze op elkaar aansluiten zit je helemaal goed en gaan we lekker aan de slag. Houd er rekening mee dat de SEO optimalisatie uitbesteden niet iets is wat je binnen een paar dagen of weken terug zult zien, het betreft een traject wat maanden tot jaren kan duren voordat je echt goed begint te scoren in Google.

Voor de ene branche of niche gaat het sneller als voor de andere, en ook de populairiteit van de zoekwoorden speelt natuurlijk mee. Bij Cvk-Design vragen we dan ook een minimale traject periode van 6 maanden, zodat we zeker weten dat we bepaalde resultaten kunnen laten zien, bijvoorbeeld de groei in aantal vertoningen op Google of het aantal bezoekers op je website of webshop.

Kwaliteit & service

Voorfgaand aan onze samenwerking hebben we altijd eerst even telefonisch contact of via de e-mail, zodat we de wensen & mogelijkheden even persoonlijk kunnen bespreken. Daarna ontvang je van ons een uitgebreide offerte op maat. Hierin lees je precies terug wat we voor je gaan doen, wat de kosten zijn en wat je van ons mag verwachten. Ook geven we altijd even aan wat we van jou verwachten. 

Indien het voorstel akkoord wordt bevonden gaan we gelijk voor je aan de slag! We proberen altijd rekening te houden met de vooraf opgegeven planning of periode, zo weten we beide altijd waar we aan toe zijn. Tussentijds zal je van ons ook regelmatig een update ontvangen over de vorderingen, wel zo prettig.

SEO Start
Eenmalige SEO
€ 299
Online doelen bepalen
SEO Website audit
Keywoorden onderzoek
Content optimalisatie
Technische optimalisatie
Autoriteit opbouwen
SEO Compleet
Maandelijkse SEO - Vanaf
€ 199
Online doelen bepalen
SEO Website analyse
Keywoorden onderzoek
Content optimalisatie
Technische optimalisatie
Maandelijkse updates
SEO Business
Maandelijkse SEO - Vanaf
€ 399
Content & technische analyse
Online doelen bepalen
Keywoorden onderzoek
Content optimalisatie
Technische optimalisatie
Maandelijkse updates

De SEO optimalisatie uitbesteden wil je graag goed laten doen en je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je uiteindelijk goed scoort in Google. Wij gaan samen met jou aan de slag om zowel de techniscche aspecten van je website of webshop als de content te optimaliseren voor de best mogelijke zoekresultaten in de zoekmachines. 

Je SEO optimalisatie uitbesteden levert zo gegarandeerd extra traffic en omzet op. Daarnaast kunnen we ook goed sturen op specifieke productgroepen, keywords of jouw online doelen, om bijvoorbeeld bepaalde producten of diensten extra volume te geven.

Bovenstaande pakketten zijn kant-en-klare SEO optimalisatie uitbesteden pakketten, maar we kunnen uiteraard voor jouw budget, online doelstellingen & wensen een offerte op maat samen stellen. Neem in dat geval even contact op, dan lopen we de mogelijkheden even door.