Naamloos-1
Social media laten doen of laten beheren? Grafisch ontwerper logo
Sociale media
Let's get social

Welkom bij Cvk-Design! Jouw vaste partner voor all-round design werkzaamheden. Was je op zoek naar het laten verzorgen van je Social Media kanalen? Enkel je social media laten doen of volledig campagne beheer? Dan ben je hier aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op de Instagram pagina van Studio Koket bijvoorbeeld. Hier zie je onder andere een Instagram post template, stories template en verhaal Icons, welke wij hebben ontworpen. 

Uiteraard kan je door Cvk-Design jouw social media laten beheren, of bijvoorbeeld de bestanden voor jouw Instagram templates laten maken. Wij kunnen voor elk Social Media kanaal de templates ontwerpen en aanleveren zodat je deze zelf kunt invullen en posten naar wens, maar ook kunnen wij het beheer van de diverse kanalen voor je opnemen. Jouw social media laten doen door een partij zorgt voor rust en geeft je de tijd en ruimte om te doen waar je goed in bent; ondernemen. 

Wij maken graag een voorstel voor je op maat voor jouw social media laten beheren of het laten ontwerpen van social media templates. Wil je even sparren over de mogelijkheden of heb je specifieke goals voor jouw social media kanalen? Neem dan even contact op voor de maatwerk mogelijkheden. 

Impressie

Studio KOKET

Studio KOKET

Colours

CVK-Design

Social media laten doen?
Wij gaan graag voor je aan de slag om je social media kanalen te finetunen en te laten matchen met je huisstijl.
Jouw socials
Ons design
Online aanwezigheid

Bij Cvk-Design dragen we zorg voor jouw project, volledig op maat. Onze visie is om op een duurzame manier te werken aan onze relaties door 100% de beste service, kwaliteit en transparantie te bieden. Voorafgaand aan onze samenwerking bespreken wij uitvoerig de wensen, tijdsplanning en mogelijkheden, waarna we een uitgebreide offerte voor je samenstellen met alle mogelijkheden en prijzen. Zo weet je precies wat je van ons kan verwachten, én wat wij van jou verwachten! Je Social Media laten doen geeft je veel vrijheid en draagt bij aan het behalen van je marketing goals!

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit je bedrijfsplan en kan ook bijdragen aan je verkopen, specifieke strategie of imago. Graag gaan we met jou om de tafel om te kijken hoe je jouw bedrijf wilt profileren en in de markt wenst te zetten. 

Eenvoud & snelheid

Als je met Cvk-Design een samenwerking aangaat kies je voor betrouwbaarheid, expertise en betaalbare diensten. Samen streven wij naar een duurzame, succesvolle samenwerking. Met onze jarenlange ervaring weten wij waar de potentiële klant naar op zoek is en hoe we deze het beste kunnen targeten met diverse social media kanalen. 

Bij het samenstellen van de social media templates passen we deze uiteraard volledig aan op je huidige huisstijl en/of specifieke wensen & eisen. Met deze templates kun je binnen no-time je dagelijkse social media updates inplannen & delen. Ook is het mogelijk door middel van verschillende tools om je volledige social media posts in te plannen, zodat je meer tijd overhoud voor doen waar je goed in bent; ondernemen. Je social media laten doen bij Cvk-Design; dat levert wat op!

Social Start
Instagram | Facebook
€ 299
Makkelijk zelf in te vullen
Eenvoudig aanpassen via Canva
10 stories | 5 verhaal icons
25 verschillende posts
Complete social wall
Social Business
Instagram | Facebook
€ 399
Aansluitende social wall posts
Eenvoudig aanpassen via Canva
Makkelijk zelf in te vullen
15 stories | 10 verhaal icons
35 verschillende posts

Neem contact op! We gaan graag voor je aan de slag en geen uitdaging uit de weg. Heb je de Instagram van KAIA Amsterdam wel eens gezien? Maken we graag voor je, geen probleem. Volledig op maat en ingevuld naar jouw wensen & voorkeuren. We sturen je een batch toffe templates die we met de hand ontwerpen, zodat jij kan shinen met je Instragram of Facebook. 

Wil je knallen op Linkedin? Neem dan ook zeker even contact op, daarvoor hanteren we een iets andere stijl. Zakelijke klanten benaderen, voornamelijk op management niveau en daarboven? Kom maar op!

Bij Cvk-Design kun je eenvoudig, vertrouwd en betaalbaar je social media laten doen. Mocht je een groter of kleiner pakket als bovenstaand willen of iets volledig op maat, neem gerust contact met ons op.