Naamloos-1
visitekaartje laten maken - uniek palmbomen ontwerp
uitnodigingen.
Uitnodiging laten drukken.

Welkom bij Cvk-Design! Jouw vaste partner voor design wensen van a tot z. Of het nu gaat om een geboortekaartje, menukaart voor je bruiloft of een bijzondere uitnodiging laten drukken voor een jubileum; wij gaan graag voor je aan de slag. Voor particulieren ontwerpen wij de meest uiteenlopende designs met veel passie & plezier. Heb je een feestelijk jubileum te vieren of wil je eens een andere uitnodiging laten drukken voor je verjaardag? Een bijzondere gelegenheid waarvoor een “standaard” uitnodiging niet voldoet? Dan ben je bij Cvk-Design aan het juiste adres.

Met onze ruime ervaring en creatieve uitspattingen ontwerpen wij de meest uiteenlopende designs volledig op maat en in stijl van de gelegenheid. Geef gerust aan waar je naar op zoek bent, of dat je specifieke voorkeuren of wensen hebt. Ook als je bepaalde voorbeelden hebt van designs die je gaaf vindt. of juist niet, laat dat ook vooral weten! We proberen voorafgaand aan het ontwerpen een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen zodat we een perfect design kunnen afleveren. Uitnodiging laten ontwerpen tot in het kleinste detail; wij doen het graag voor je!

Impressie

Verjaardag James

Verjaardag Loes

Save the date Karen & Daniel

Verjaardag James

Uitnodiging laten drukken.
Uitnodiging laten ontwerpen of een bijzondere kaart laten maken? Hier zit je goed.
Onze visie
Jouw project
Duurzame samenwerking

Bij Cvk-Design dragen we zorg voor jouw project, volledig op maat. Onze visie is om op een duurzame manier te werken aan onze relaties door 100% de beste service, kwaliteit en transparantie te bieden. Je komt bij ons nooit voor verrassingen te staan en weet van te voren precies wat je van ons mag verwachten. Wij leveren de beste kwaliteit unieke designs, altijd volledig op maat samengesteld en gefinetuned naar jouw wensen. Of het nu gaat om een uitnodiging laten ontwerpen of een bijzondere kaart laten maken, wij zijn flexibel en passen ons aan naar jouw stijl. 

Kwaliteit & service

Voorafgaand aan onze samenwerking zorgen wij voor 100% transparantie en duidelijkheid, je weet precies waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. Tijdens het proces of project zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen en samen zorgen dat we in de juiste richting zitten. Na afronding en oplevering kan je altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen.

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners, onder andere op het gebied van software en drukwerk. Zo kunnen wij na het ontwerpen van bijvoorbeeld jouw visitekaartjes of bedrijfskleding dit tevens bij een van onze vaste partners laten drukken en verzenden. Zo weet je zeker dat jouw design helemaal perfect wordt weergegeven. 

Jubileum uitnodiging
Uitnodiging laten drukken, vanaf
€ 89
Verschillende formaten mogelijk
Inclusief 20 stuks fysieke kaartjes
Inclusief digitale bestanden
Feestelijke uitnodiging
Uitnodiging laten ontwerpen, vanaf
€ 89
Verschillende formaten mogelijk
Inclusief 20 stuks fysieke kaartjes
Inclusief digitale bestanden

Bij Cvk-Design verzorgen we al jaren de meest uiteenlopende designs voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Of het nu gaat om het ontwerpen van een volledige huisstijl tot een bijzonder geboortekaartje; we staan voor je klaar. Wij werken altijd volledig op maat en zorgen voor een resultaat waar je 100% achter staat.

Je kunt tussentijds altijd bij ons terecht en we houden je regelmatig op de hoogte van de vorderingen. Aanpassingen, opmerkingen en feedback ontvangen we graag, het belangrijkste is dat je 100% tevreden bent met het eindresultaat. Mocht je na afloop vragen of opmerkingen hebben, dan kan je altijd bij ons terecht. Wij streven naar 100% de beste service, vinden we heel gewoon.

Je ontvangt van ons altijd een offerte vooraf waarin we duidelijk toelichten wat je van ons mag verwachten, wat wij van jou verwachten en welke kosten daarbij komen. Neem gerust contact op om een offerte op te vragen, of indien je meer informatie wenst.