Naamloos-1
Huisstijl laten ontwerpen - gescheurd papier blauwe lucht is onderdeel van onze huisstijl & vibe - website haarlemmermeer laten bouwen
Jouw project tot in de puntjes verzorgen. Uniek, betaalbaar & altijd op maat, totdat jij 100% tevreden bent. Geboortekaartjes ontwerpen of particulier drukwerk? Hier zit je goed.
Onze visie
Duurzame samenwerking

Bij Cvk-Design dragen we zorg voor jouw project, volledig op maat. Onze visie is om op een duurzame manier te werken aan onze relaties door 100% de beste service, kwaliteit en transparantie te bieden. Je komt bij ons nooit voor verrassingen te staan en weet van te voren precies wat je van ons mag verwachten. Wij leveren de beste kwaliteit unieke designs, altijd volledig op maat samengesteld en gefinetuned naar jouw wensen. Of het nu gaat om een chique restaurant, mode webshop of sieraden brand, wij zijn flexibel en passen ons aan naar jouw stijl. 

Voor de meest bijzondere momenten in je leven zet je vaak nét een stapje extra, dat doen wij dus ook. Voor geboortekaartjes ontwerpen, trouw-uitnodigingen of bijvoorbeeld prachtige menukaarten voor je bruiloft doen wij extra ons best voor een fantastisch resultaat. Tot in het kleinste detail zorgen we dat alles volledig aansluit om een bijzonder moment nóg specialer te maken. 

Cvk-design - 100% maatwerk
Van bijzondere uitnodigingen voor je bruiloft tot de mooiste geboortekaartjes, prachtige menukaarten voor een 21-dinner of persoonlijke rouwkaarten.

Klanten die je voorgingen spreken over fijne communicatie, persoonlijke benadering en creatieve ontwerpen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?
Trouwen

Een speciaal ontwerp voor de mooiste dag van je leven! Lees snel verder voor alle mogelijkheden.

Lees meer
Geboortekaartjes

Een bijzonder kaartje voor een bijzonder moment. Bekijk de mogelijkheden voor meer informatie & inspiratie. 

Lees meer
"There's 3 responses to any design; yes, no and WOW!. Wow is the one to aim for."
Milton Glaser
"A designer knows he has achieved perfection not when there's nothing left to add, but when there's nothing left to take away."
Antione de-Saint Exupéry
Uitnodigingen

Prachtige uitnodigingen voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of 21-dinner!

Lees meer
Aanvraag

Je ontvangt van ons altijd een duidelijke offerte vooraf.

Contact

We zijn altijd bereikbaar via de e-mail of telefonisch.

Aan de slag

Offerte akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Ontwerp

Altijd de beste service, ook ná oplevering van het product.

Meer weten?
Leuke uitdaging?

Uiteraard hebben wij slechts een overzicht gegeven van een aantal veel voorkomende mogelijkheden.

Wil je een ontwerp op maat laten maken, een offerte opvragen of wil je even sparren over een specifiek idee of project? Neem dan zeker even contact op, we gaan graag een leuke uitdaging aan.

Design Bureau Amsterdam
Vernieuwend & uitdagend

Bij Cvk-Design zit je aan het goede adres als je op zoek was naar een Design Bureau Amsterdam & omstreken. We werken voornamelijk met lokale bedrijven samen om te zorgen voor een duurzame samenwerking voor alle betrokken partijen.

Zo hebben wij vaste partners in bijvoorbeeld print werkzaamheden en kunnen we voor diverse maatwerk oplossingen ook terecht bij een van onze vertrouwde partners. Wij werken bijvoorbeeld graag samen met Multicopy gezien de ruime mogelijkheden, producten en de goede service. De diensten die je vind op onze website zijn een greep uit de uitgebreide mogelijkheden. Neem voor specifieke projecten of aanvragen altijd even contact op, of vraag een offerte op via de mail. 

We gaan graag aan de slag met jouw project, voor ons is geen uitdaging te gek! Neem ook zeker contact op als je een bijzonder idee hebt of eens wilt sparren om iets verder uit te werken, wij vinden het gaaf om uitgedaagd te worden.