Naamloos-1
Social media laten doen of laten beheren? Grafisch ontwerper logo
Wat
Antwoord op de vraag "Wat kost een website laten maken" en tal van andere vragen.

Welkom bij Cvk-Design! Met onze passie voor creatieve & spetterende ontwerpen gaan we graag voor je aan de slag. Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende designs, van logo laten maken tot webshop laten bouwen, een complete huisstijl laten ontwerpen of een lief geboortekaartje laten maken! Kan je niet vinden waar je naar op zoek bent voor jouw project? Laat het even weten, we gaan graag met je om de tafel. Wat kost een website laten maken? Wat kost een logo ontwerp? Wat zit er allemaal in een huisstijl? Antwoord op deze vragen en meer vindt je terug op deze pagina.

We begrijpen echter dat je wellicht wat vragen hebt of meer informatie wenst. Natuurlijk kan je altijd even contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken of om je vragen met ons door te nemen, maar je kunt ook vast kijken of jouw vraag hieronder misschien beantwoord wordt. Mocht je er niet uitkomen, laat dan even wat van je horen! 

“Van domeinnaam tot hosting, van webshop tot menukaart en van logo tot huisstijl; Cvk-Design is jouw all-round partner voor alle design werkzaamheden”.

wat kost een website laten maken en wat kost een logo ontwerp hookah lounge smoke

Waarom CVK-Design?

GEWOON LEKKER NORMAAL!

Wat kost het allemaal?
Hoeveel kost een website laten maken?

De kosten voor een website variëren bij ons van 499,- tot wel 2599,-. Afhankelijk van het soort website, aantal pagina's en welke eisen je hebt aan de website. Voor sommige functionaliteiten zijn specifieke of betaalde tools nodig of er gaat veel tijd in zitten om te realiseren. Ook kunnen bepaalde ontwerpen meer of minder tijd in beslag nemen, vandaar dat de prijzen wisselen en we graag een offerte op maat samen stellen.

 

Dus de vraag "wat kost een website laten maken" is nogal een breed begrip, wellicht is het handig om een offerte op te vragen. Geef daarbij duidelijk aan wat je in gedachten hebt en wat voor soort shop je graag zou willen, dan krijg je van ons een helder voorstel.

 

Een professioneel e-mail adres, domeinnaam en tal van andere zaken is trouwens inbegrepen in de prijs! Hier lees je er meer over.

Hoeveel kost een webshop?

Net als bij een website lopen de kosten voor een webshop uiteen van ongeveer 599,- tot zo'n 2599,-. Afhankelijk van tal van factoren wisselt de prijs en kunnen we ook een offerte op maat samen stellen. Heb je bijvoorbeeld zelf veel content, ga je zelf de producten importeren en kan je zelf je social media koppelingen leggen of je Google account aanmaken? Dat scheelt ons al een hoop werk! Ook is het aantal pagina's, producten, categorieën en dergelijke van invloed op de prijs. 

 

Een professioneel e-mail adres, domeinnaam en tal van andere zaken is trouwens inbegrepen in de prijs! Lees hier verder over websites & webshops.

Hoeveel kost een website per maand?

De kosten voor een website per maand zitten in principe enkel in de hosting. Bij ons is het hosting pakket afhankelijk van of je een website of webshop laat maken, of dat je deze zelf maakt en enkel de hosting bij ons afneemt. In ons hosting pakket zitten tevens 5 e-mail adressen inbegrepen, de kosten voor je domeinnaam én een beveiligde SSL verbinding! Hier lees je meer over hosting. 

Hoeveel kost een website onderhouden?

De kosten van een website onderhouden zitten bij ons inbegrepen in het hosting pakket. Je betaald een vast bedrag per maand van 14.95 of 19.95 voor de hosting en daarvoor zorgen wij dat alles achter de schermen goed doorloopt. Denk aan dagelijkse back-ups, SSL verbinding, updates en klein onderhoud.

Hoeveel kost een website domein?

De Domeinnaam voor een website varieert van enkele euro's per jaar tot zo'n 20,- per jaar. Als je bij ons je website of hosting laat verzorgen zitten de kosten van de domeinnaam inbegrepen in het pakket! 

Wat kost een logo ontwerp?

Wat kost een logo ontwerp? Dat is in principe een brede vraag, dus hanteren we altijd vanaf kosten. De kosten van een logo zijn vanaf 239,-. Daarnaast bieden we aantrekkelijke pakketten waarbij we een logo combineren met bijvoorbeeld visitekaartjes, brochures of stickers! Bij afname van een totaalpakket krijg je een leuke korting. Lees hier meer over de mogelijkheden, onze pakketten of doe inspiratie op van onze portfolio pagina! Dus voor antwoord op de vraag; wat kost een logo ontwerp: Vanaf 239,- kan je hier een logo laten ontwerpen.

Wat kost een nieuwe huisstijl?

Een nieuwe huisstijl laten ontwerpen is een gaaf project! Wij gaan aan de slag vanaf 499,-, daarvoor ontvang je dan een logo op maat, visitekaartjes & een compleet pakket met lettertypes welke je kunt gebruiken, kleuren, styling en een toelichting op je huisstijl. We bieden verschillende pakketten en mogelijkheden, kijk even op deze pagina voor meer informatie en prijzen. 

Wat kost hosting per jaar?

De kosten voor een hosting pakket per jaar zijn bij ons gemiddeld 180,-. Wij bieden een hosting pakket aan vanaf 14.95 per maand inclusief domeinnaam, e-mail adressen, hosting, onderhoud & SSL verbinding.

Wat kost een visitekaartje ontwerp?

Een visitekaartje ontwerp kost bij ons 169,- inclusief 50 visitekaartjes! Daarnaast bieden we verschillende pakketten, bijvoorbeeld visitekaartjes in combinatie met brochures, stickers of flyers om je bedrijf een mooie marketing boost te geven. Kijk even op deze pagina voor meer informatie over visitekaartjes.

Wat kost een flyer ontwerp?

Een flyer ontwerpen kan al vanaf 59,-. Hiervoor ontwerpen we een maatwerk flyer dubbelzijdig, verschillende afmetingen zijn uiteraard mogelijk. Ook kunnen we een gave brochure ontwikkelen of folders voor een campagne. Lees hier verder!

Menukaart horeca ontwerpen?

De kosten voor het ontwerpen van een horeca menukaart zijn afhankelijk van het formaat en de kwaliteit papier. Vanaf 109,- kan je bij ons al een knappe menukaart laten ontwerpen inclusief een aantal afdrukken.

Hoe werkt het allemaal?
Hoe lang duurt een webshop bouwen?

Voor het bouwen van een gemiddelde webshop kan je uitgaan van 4 tot 6 weken. Afhankelijk van het ontwerp, de wensen, koppelingen met specifieke partners, betalingsproviders en andere onderdelen kan het korter of langer duren, maar wij streven altijd naar maximaal 6 weken. Voor een "basic" one-page website kan je bijvoorbeeld uitgaan van 2 a 3 weken, voor een complete business webshop met veel content, producten en informatie kan je echt wel 6 a 7 weken rekenen.

Hoe lang duurt een logo ontwerpen?

De tijdsduur bij het ontwerpen van een logo is sterk afhankelijk van de feedback, gegeven informatie en wensen/eisen. Meestal zijn we er zo'n 2 a 3 weken mee bezig omdat we regelmatig sparren en finetunen tot het logo 100% naar wens is. 

Hoe werkt web hosting?

Website hosting bij Cvk-Design is vrij compleet! Je betaald bij ons een vast bedrag per maand en wij zorgen onder andere voor een supersnelle hosting, tot wel 5 professionele e-mail adressen, een beveiligde SSL verbinding, back-ups én maandelijks onderhoud & updates! Zo kan jij je bezighouden met ondernemen; regelen wij het achter de schermen.

Hoe werkt SEO in WordPress?

Hoe werkt SEO in WordPress? Dat is nogal een brede vraag. Op deze pagina vindt je wat meer informatie over SEO en hoe wij te werk gaan. In het kort; We beginnen met een korte analyse van de huidige staat van je website of webshop. Daarna doen we een concurrentie analyse en een keyword onderzoek om te kijken waar we op gaan focussen.

 

Wij optimaliseren de afbeeldingen op je website om beter gevonden te worden. De content herschrijven we deels en we richten pagina's in op specifieke keywords. We kijken onder andere ook naar de snelheid en je domain authority. Ook krijg je van ons een uitgebreid rapport met onderdelen die je zelf op kunt pakken om beter te scoren in Google. 

Hoe snel werkt SEO?

SEO is niet iets wat je "even instelt" en vervolgen sta je zo bovenaan in Google, helaas. Het is een continue proces waarbij je flink aan het werk moet om te scoren en zorgen dat je ook interessant blijft voor Google! Het idee is niet om je pagina te optimaliseren voor Google, maar juist voor de bezoeker! Waar is de bezoeker naar op zoek? Hoe kan je de bezoeker helpen? Geven de pagina's de juiste informatie weer? Het is vaak een kwestie van enkele maanden voordat je de eerste resultaten ziet, deze tracken wij onder andere met Google Analytics en GSC. Lees hier hoe wij te werk gaan!

Wat zit er in een huisstijl?

Een huisstijl is eigenlijk het totale pakket wat jouw uitstraling als bedrijf omvat. De gebruikte kleuren, typografische vormgeving en je logo, maar bijvoorbeeld ook bepaalde vormen en manier van spreken (digitaal) zijn hier onderdeel van. 

Horeca drukwerk.

Voor je horeca drukwerk zit je goed bij Cvk-Design. Altijd één vast contactpersoon, heldere afspraken en snelle service. Van menukaarten tot flyers, visitekaartjes & beachflags; alles onder één dak! Betaalbaar, creatief en persoonlijk, jouw horeca drukwerk goed geregeld.

Voorbeelden websites WordPress?

Was je op zoek naar gave WordPress website voorbeelden, of voorbeelden van webshops gemaakt in WordPress? Onderstaand een aantal websites & webshops die we onlangs opgeleverd hebben;

Algemene vragen?
Hoe lang bestaan jullie al?

Wij bestaan officieel sinds eind 2018! Daarvoor hebben wij hobbymatig tal van verschillende projecten verzorgd, van daaruit is Cvk-Design ook ontstaan. Door de passie om te ontwerpen en gave dingen te maken hebben wij van onze hobby ons beroep kunnen maken, dat is toch een droom die uitkomt! Hier lees je meer over ons verhaal. 

Hoe bepalen jullie een ontwerp?

Al onze designs zijn volledig op maat! Dat betekent dat we in de eerste instantie met jou in gesprek gaan om te kijken wat je écht wilt. Wat vindt je mooi, welke kleuren, vormen en wat voor soort gevoel moet een ontwerp bij je oproepen? En ook belangrijk; wat vindt je vooral niet mooi? Daarna gaan wij aan de slag en ontvang je in de meeste gevallen een aantal concept ontwerpen om de juiste stijl & richting te bepalen. Daarna gaan we pas aan de slag met het definitieve ontwerp. 

Wat voor service leveren jullie?

Bij ons ontvang je altijd 100% de beste service! Wij zijn goed te bereiken, reageren altijd snel en je kunt ook ná oplevering van je project of product bij ons terecht voor bijvoorbeeld vragen of kleine wijzigingen. 

Hoe werkt het met betalen?

Je ontvangt van ons vooraf altijd een offerte met complete kosten en toelichting. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten, wat de definitieve kosten zijn en wat wij van jou verwachten. Voor designs onder de 200,- gaan we direct aan de slag en ontvang je na oplevering een factuur met betalingstermijn van 14 dagen. Voor projecten met een totaalbedrag boven de 200,- vragen we een kleine aanbetaling als opdracht bevestiging, waarna we gelijk aan de slag gaan!

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Onder andere via de live-chat rechts onderin! Dit werkt altijd erg soepel. Daarnaast vindt je op deze pagina onze contact gegevens en links naar diverse social media kanalen. Mocht je vragen hebben, een offerte op willen vragen of gewoon even willen sparren, neem dan zeker even contact op.