Naamloos-1
Social media laten doen of laten beheren? Grafisch ontwerper logo
CVK - Design?

Grafisch ontwerper logo?

Welkom bij Cvk-Design! Jouw partner voor al je design wensen. Sinds jaar en dag verzorgen wij de meest uiteenlopende opdrachten voor de gaafste partijen! Van chique menukaarten voor KAIA Amsterdam tot de complete branding & huisstijl voor Dessert Direct. Allemaal leuk en aardig, maar wellicht ben je gewoon benieuwd wie er achter Cvk-Design schuilen, voordat je met ons in zee gaat? Dan vindt je hier wat meer informatie over ons. Wil je meer informatie over een project, wil je een offerte opvragen of eerst eens afspreken om persoonlijk kennis te maken? Vinden we leuk! Klik hier voor de mogelijkheden om contact met ons op te nemen, of gebruik de live-chat rechts onderin!  

“Van domeinnaam tot hosting, van webshop tot menukaart en van logo tot huisstijl; Cvk-Design is jouw all-round partner voor alle design werkzaamheden”.

Waarom Cvk-Design?
Gewoon lekker normaal!

Bij Cvk-Design zijn we lekker gewoon gebleven. Grafisch ontwerper gezocht?! Dan zit je hier goed! Neem gelijk even contact op, we zijn altijd goed bereikbaar via de e-mail, whatsapp of gewoon telefonisch, vinden we heel gewoon. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en daarnaast altijd een passie gehad voor het ontwerpen & realiseren van de mooiste digitale projecten. Van een toffe flyer voor een sample sale tot chique menukaarten voor een top-restaurant, altijd zijn wij bezig met design en branding in gedachten. 

Begin 2018 merkten wij dat er een groeiende behoefte was aan een zakelijke partner die all-round maatwerk levert, betaalbaar en creatief. Vanuit diverse hoeken werden wij benaderd voor vaste samenwerkingen en de meest uiteenlopende opdrachten; Cvk-Design was geboren.

Charlane is het creatieve brein, logo-liefhebber en heeft een enorme passie voor het creëren van gedetailleerde huisstijlen. Ze draagt onder andere zorg voor de finetuning van het webdesign, huisstijl ontwerp, social media uitingen en is een kunstenaar aan de tekentafel. Wist je trouwens dat Charlane gek is op chocopasta?

Stephen draagt zorgt voor alles wat online plaatsvindt. Denk aan het verzorgen van de hosting voor alle websites & shops, zoekmachine optimalisatie en het bouwen van de daadwerkelijke websites. Sinds zijn jeugd is hij hobbymatig bezig geweest met het bouwen van websites en kan nu eindelijk zijn passie & ervaring professioneel inzetten. Als Stephen een dagje vrij is tref je hem waarschijnlijk achter de BBQ, daar is hij namelijk helemaal wild van!

Tijdens de Corona pandemie merkten wij een enorme groei in aanvragen uit het gehele land. en hebben wij de mooiste projecten mogen verzorgen. Veelal gehoorde feedback die wij krijgen is de goede bereikbaarheid, persoonlijke aandacht en oog voor detail. Voor elk project gaan wij in overleg op zoek naar de meest geschikte invulling, passende stijl en persoonlijke wensen. Door onze unieke aanpak merken wij dat we onze klanten altijd met een goed gevoel achterlaten na afronden van een project. Of je nu zoekt naar een grafisch ontwerper logo of een creative design agency Amsterdam & omstreken; bij Cvk-Design zit je goed.

Logo liefhebber Charlane
Web wizard Stephen
Wat we doen?
Jouw project tot in de puntjes verzorgen. Uniek, betaalbaar & altijd op maat, totdat jij 100% tevreden bent.
Onze visie
Duurzame samenwerking
Bij Cvk-Design dragen we zorg voor jouw project, volledig op maat. Onze visie is om op een duurzame manier te werken aan onze relaties door 100% de beste service, kwaliteit en transparantie te bieden. Je komt bij ons nooit voor verrassingen te staan en weet van te voren precies wat je van ons mag verwachten. Wij leveren de beste kwaliteit unieke designs, altijd volledig op maat samengesteld en gefinetuned naar jouw wensen. Of het nu gaat om een chique restaurant, mode webshop of sieraden brand, wij zijn flexibel en passen ons aan naar jouw stijl.
Kwaliteit & service

Voorafgaand aan onze samenwerking zorgen wij voor 100% transparantie en duidelijkheid, je weet precies waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. Tijdens het proces of project zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen en samen zorgen dat we in de juiste richting zitten. Na afronding en oplevering kan je altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen.

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners, onder andere op het gebied van software en drukwerk. Zo kunnen wij na het ontwerpen van bijvoorbeeld jouw visitekaartjes of bedrijfskleding dit tevens bij een van onze vaste partners laten drukken en verzenden. Zo weet je zeker dat jouw design helemaal perfect wordt weergegeven. Voor een grafisch ontwerper logo zit je bij Cvk-Design helemaal perfect. Neem voor meer informatie, vragen óf een offerte gelijk even contact op, we maken graag kennis!

Onze projecten

Een greep uit onlangs gerealiseerde projecten waar we trots op zijn.

KAIA AMSTERDAM

Studio KOKET

Samo Brandpreventie

By Camilla