Naamloos-1
Menukaart laten maken of POS materiaal horeca laten ontwerpen - blauwe lucht torn paper design voor je menukaart?
Een écht unieke kaart
Menukaart laten maken?
Bij Cvk-Design kan je terecht voor zoveel meer dan dat.. De meest uiteenlopende producten voor jouw restaurant, hotel of catering bedrijf kunnen wij voor je ontwerpen en indien gewenst drukken. Menukaart laten maken of ontwerpen, visitekaartjes laten maken tot cadeaubonnen, feestdagen menu’s of posters voor een marketing campagne; voor ons is niets te gek. Voor onder andere KAIA Amsterdam hebben we al gave ontwerpen mogen maken, en ook Dessert Direct maakt graag gebruik van onze diensten. Om jouw horeca bedrijf specifiek in het zonnetje te zetten gaan we graag voor je aan de slag. Na de eindeloze corona periode het grote publiek laten weten dat je er nog bent en dat ze welkom zijn, dat is de boodschap. Dat doen we graag door middel van prachtige menukaarten of POS materiaal laten maken, unieke QR-codes of visitekaartjes; >wij zijn er klaar voor.  Niet het standaard menukaartje in een leren map die iedereen heeft liggen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Foliedruk, stansen of een creatieve invulling bedenken we graag samen met jou. Zo maak je indruk op je gasten op elk vlak.

Impressie

Blindpreeg menukaarten

Rekeninghouders

Cocktail kaart

Lunchmenu

Menukaart maken horeca
Voor POS materiaal horeca of bijvoorbeeld een horeca menukaarten kan je bij ons terecht.
Jouw bedrijf
Onze visie
Hotel, restaurant of cateraar?

Bij Cvk-Design werken we al jaren samen met de meest uiteenlopende horeca bedrijven. Van klassieke bistro tot hoogstaand restaurant, voor. talloze horeca (gerelateerde) bedrijven verzorgen wij regelmatig nieuwe menukaarten, posters, brochures of online werkzaamheden. Of het nu gaat om chique diner kaarten, een speciaal gedrukt menu voor Valentijnsdag of een snelle webshop voor je bezorg gerechten, je kunt bij ons terecht. 

Kwaliteit & service

Voorafgaand aan onze samenwerking zorgen wij voor 100% transparantie en duidelijkheid, je weet precies waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. Tijdens het proces of project zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen en samen zorgen dat we in de juiste richting zitten. Na afronding en oplevering kan je altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen.

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners, onder andere op het gebied van software en drukwerk. Zo kunnen wij na het ontwerpen van bijvoorbeeld jouw visitekaartjes of bedrijfskleding dit tevens bij een van onze vaste partners laten drukken en verzenden. Zo weet je zeker dat jouw design helemaal perfect wordt weergegeven. 

Maatwerk
Posters | tafelkaartjes | POS
€ 59
Vanaf kleine hoeveelheden bestellen
Professioneel & maatwerk design
Verschillende afmetingen mogelijk
Volledig in eigen huisstijl
Flyers & Brochures
Prijs vanaf
€ 69
Vanaf kleine hoeveelheden bestellen
Professioneel & maatwerk design
Verschillende afmetingen mogelijk
Volledig in eigen huisstijl
Menukaarten
Prijs vanaf
€ 109
Vanaf kleine hoeveelheden bestellen
Professioneel en maatwerk design
Verschillende afmetingen mogelijk
Volledig in eigen huisstijl

Voor POS materiaal horeca ben je bij Cvk-Design aan het juiste adres! Menukaarten laten maken, visitekaartjes bestellen of een cadeaubon laten ontwerpen? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bekijken. 

Voor talloze horeca (gerelateerde) bedrijven maken wij regelmatig diverse reclame uitingen, menukaarten en ontwerpen op maat. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed naar voren komt in het drukwerk en uitingen. Eenvoudig bestellen, één vast contactpersoon en je bestelling binnen een paar dagen in huis.

Uiteraard zijn de genoemde ontwerpen slechts een greep uit de mogelijkheden. Neem voor maatwerk ontwerpen even contact op, dan bespreken we samen de uitgebreide mogelijkheden en stellen we een complete offerte voor je op. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent; wel zo prettig.