Naamloos-1
visitekaartje laten maken - uniek palmbomen ontwerp
Is een visitekaartje
Jouw merk.

Welkom bij Cvk-Design! Jouw all-round partner voor design werkzaamheden, en natuurlijk een visitekaartje laten maken! Al jaren mogen wij de tofste opdrachten verzorgen van talloze Nationale & Internationale ondernemers. Van chique menukaarten & ontwerpen voor KAIA Amsterdam tot de complete branding & huisstijl voor Studio KOKET, zomaar twee projecten waar we onlangs lekker mee aan de slag mochten. Was je op zoek naar visitekaartje laten ontwerpen kosten? Scroll dan snel naar beneden.

Bij Cvk-Design gaan we tot het uiterste voor jouw design wensen. We ontwerpen dan ook graag een gaaf visitekaartje dat perfect past bij jouw bedrijf, project of huisstijl, maar ook een die écht een goede eerste indruk achter laat! As they say; “you’ll never get a second chance for a first impression.” Daarom zorgen wij dat het een knaller van een eerste indruk is!

Om dit te realiseren brengen we eerst in kaart wat je wensen zijn en hoe je jezelf wilt profileren, mocht je nog geen bestaand brand of huisstijl hebben. Vervolgens ontvang je van ons een complete offerte met daarin duidelijk omschreven wat wij van jou verwachten, en wat je van ons kan verwachten. Bij akkoord gaan we gelijk voor je aan de slag! We beginnen met diverse concept designs om de juiste stijl te bepalen, waarna we verder gaan ontwerpen tot het resultaat 100% naar wens is. Heel gewoon bij Cvk-Design.

Impressie

Studio KOKET

KAIA

Dessert Direct

SAMO Brandbeveiliging

Hoe wij werken?
Bij Cvk-Design werken wij altijd volgens een specifieke methode om ervoor te zorgen dat we alle projecten afsluiten met tevreden klanten. Wel zo prettig. Hoe we dat doen lees je hieronder!
Jouw project
Onze passie

Bij Cvk-Design dragen we zorg voor jouw project, volledig op maat. Jouw project tot in detail verzorgen, volledig in harmonie met je huisstijl, visie en wensen, dat is onze missie. Met onze ruime ervaring, duidelijke communicatie en eindeloze mogelijkheden kan je bij ons een visitekaartjes laten ontwerpen en printen. Wij passen onze ontwerpen volledig aan op jouw wensen, zorgen voor een uniek maatwerk design én een blijvende eerste indruk.

Een visitekaartje dat nog écht indruk maakt, dat vinden we gaaf! Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een QR code op je visitekaartje laten ontwerpen? Of wat dacht je van een foliedruk op een visitekaartje van gerecycled karton? Of een digitaal visitekaartje laten ontwerpen? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wij helpen je graag in de goede richting met wat toffe ideeën. 

Visitekaartje laten drukken
Persoonlijk & betaalbaar

Voorafgaand aan onze samenwerking zorgen wij voor 100% transparantie en duidelijkheid, je weet precies waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. Je ontvangt een complete offerte met alle mogelijkheden en prijzen, zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Visitekaartje laten maken? Hier zit je goed.

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners, onder andere op het gebied van software en drukwerk. Zo kunnen wij na het ontwerpen van bijvoorbeeld jouw visitekaartjes of bedrijfskleding dit tevens bij een van onze vaste partners laten drukken en verzenden. Zo weet je zeker dat jouw design helemaal perfect wordt weergegeven. 

Daarnaast heb je tijdens het hele project gewoon één vaste contactpersoon die je kunt bereiken via de e-mail, telefonisch of whatsapp. Zo kan je tussentijd altijd even sparren of de voortgang volgen.

Visitekaartje
Incl. 50 visitekaartjes
€ 209
EPS | PNG | JPG bestanden
Professioneel ontwerp
Digitaal visitekaartje
3 concept designs
1 definitief design
Incl. correcties
Branding Start
Logo | Visitekaartje
€ 439
3 concept logo's & visitekaartjes
1 definitief logo & visitekaartje
EPS | PNG | JPG bestanden
Professioneel ontwerp
Incl. 50 visitekaartjes
Incl. correcties
Branding Business
Logo | Visitekaartje | Branding
€ 899
Uitgebreid Branding Business pakket
Factuurpapier of briefpapier ontwerp
Bedankt kaartje of sticker ontwerp
Incl. pakket van Branding Start
Instagram pakket met 25 posts
Inclusief 10 stories & 5 icons

Bovenstaande pakketten zijn zeer compleet en een mooie samenstelling als je je visitekaartje wilt laten maken. Uiteraard zijn dit slechts een aantal mogelijke samenstellingen en kunnen we voor jouw bedrijf of project een branding pakket op maat samen stellen.

Je kunt natuurlijk ook nog denken aan briefpapier, factuurpapier, je social media uitbesteden en ga zo maar door. Daar heb je gelijk het grote voordeel van Cvk-Design; Alles onder één dak. Wel zo prettig. Eerst je visitekaartje laten maken en later bijvoorbeeld stickers of een ander design? Geen probleem.

Heb je een idee voor een bedrijf, of heb je een bestaand bedrijf en wil je gewoon een knap visitekaartje laten ontwerpen? Of wil je enkel je visitekaartje laten drukken? Neem dan gerust even contact op voor de mogelijkheden of vraag gelijk een offerte op, kunnen wij lekker aan de slag!

We vinden het super gaaf om creatief aan de slag te gaan en “out of the box” te mogen denken en werken. Heb je een bijzonder idee of plan maar weet je niet of het haalbaar is? Neem contact op, vinden we gaaf! We gaan graag voor je aan de slag om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Een visitekaartje laten maken dat een blijvende indruk achterlaat; dat doe je bij Cvk-Design.