Naamloos-1
Logo laten ontwerpen - logo laten maken - altijd maatwerk dus echt uniek en passend bij je bedrijf of huisstijl
Een website of webshop
Meer over ons.

Website laten maken of een professionele webshop laten bouwen? Dan ben je bij Cvk-Design aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben wij voor talloze partijen de meest uiteenlopende opdrachten verzorgd. Van een complete huisstijl voor Studio Koket inclusief gave webshop, tot een strakke website voor HB Treatments. Voor bijna elke branche hebben we wel een betaalbare, functionele website of webshop opgeleverd. Van een webshop voor een vitamine & supplementen tot mode webshop en van administratiekantoor tot food & drinks; Een website laten maken doe je bij Cvk-Design!

Wij staan bekend om onze transparante samenwerking, duidelijke offertes en fijne communicatie. Als je met ons een samenwerking aangaat kies je voor een duurzamen samenwerking waarbij wij altijd streven 100% tevredenheid, maatwerk en betaalbare prijzen. Als je interesse hebt in een van onze services maken we graag een complete offerte voor je op maat. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent qua kosten en wat je van ons mag verwachten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan; wel zo prettig. Een professionele website laten maken; dat doe je hier. 

Was je op Google aan het zoeken naar “wat kost een website laten maken” en wil je onze prijzen weten? Scroll even naar beneden

Impressie

Hoe werkt het?
Bij Cvk-Design werken wij altijd volgens een vast principe en streven naar 100% tevredenheid. Hoe we hiervoor zorgen lees je hieronder.
Jouw project
Onze passie
Creatief maatwerk

Bij Cvk-Design dragen we zorg voor jouw project, volledig op maat. Jouw project tot in detail verzorgen, volledig in harmonie met je huisstijl, visie en wensen, dat is onze missie. Met onze ruime ervaring, duidelijke communicatie en eindeloze mogelijkheden kan je bij ons een website laten maken zonder zorgen. Wij passen onze ontwerpen volledig aan op jouw wensen, zorgen voor een uniek maatwerk design én een soepele overdracht.

Websites die bezoekers trekken én vasthouden, dat vinden we leuk! Daarnaast kan je ook rekenen op een betrouwbaar systeem, wij bouwen onze websites & webshops volledig vanaf scratch in WordPress en in combinatie met Woocommerce indien het een webshop betreft. 

Kwaliteit & service

Sinds jaar en dag dragen wij zorg voor het ontwerpen en opleveren van de mooiste websites & webshops. Of je nu een website wilt laten maken in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam, je kunt altijd bij ons terecht. In de eerste instantie ontvang je van ons via de e-mail een complete offerte, maar regelmatig sparren we telefonisch of spreken we af met onze afnemers voor een kop koffie en om de mogelijkheden persoonlijk door te nemen. 

Een knappe WordPress website laten maken; daarvoor zit je goed bij Cvk-Design. Onderstaand vindt je vast wat meer informatie over onze vaste prijzen en pakketten. Elk project is anders, dat weten wij als de beste. Daarom maken wij ook graag een voorstel voor jouw project volledig op maat. Wil je bijvoorbeeld een website laten maken, maar ook een zoekmachine optimalisatie of je huisstijl een make-over geven?

We gaan graag voor je aan de slag!

Website start
Starter & klein bedrijf
€ 599
Complete website tot 10 pagina's
Zoekmachine geoptimaliseerd
Professionele e-mail adressen
100% Responsive website
Domeinnaam & hosting
Veilige SSL verbinding
Incl. WordPress CMS
Website compleet
Bedrijf of organisatie
€ 1099
Alle onderdelen van website "Start"
Complete website tot 20 pagina's
Koppeling met Google Analytics
Koppeling voor nieuwsbrieven
Maatwerk call2actions & triggers
Koppeling voor live-chat
Koppeling met socials
Website business
All-in online business
€ 2149
Alle onderdelen website Compleet
Complete website tot 30 pagina's
Extra zoekmachine optimalisatie
Maatwerk animaties & triggers
Optioneel; klant login sectie
Optioneel; reserveringstool
Pro plugins & tools
Onze visie
Duurzame samenwerking

Bij Cvk-Design dragen we zorg voor jouw project, volledig op maat. Onze visie is om op een duurzame manier te werken aan onze relaties door 100% de beste service, kwaliteit en transparantie te bieden.

Je komt bij ons nooit voor verrassingen te staan en weet van te voren precies wat je van ons mag verwachten. Wij leveren de beste kwaliteit unieke designs, altijd volledig op maat samengesteld en gefinetuned naar jouw wensen. Of het nu gaat om een chique restaurant, mode webshop of sieraden brand, wij zijn flexibel en passen ons aan naar jouw stijl. 

Website laten maken kosten

Voorafgaand aan onze samenwerking zorgen wij voor 100% transparantie en duidelijkheid, je weet precies waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. Tijdens het proces of project zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen en samen zorgen dat we in de juiste richting zitten. Na afronding en oplevering kan je altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen.

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners, onder andere op het gebied van software en drukwerk. Zo kunnen wij na het ontwerpen van bijvoorbeeld jouw visitekaartjes of bedrijfskleding dit tevens bij een van onze vaste partners laten drukken en verzenden. Zo weet je zeker dat jouw design helemaal perfect wordt weergegeven. 

Webshop start
Starter & klein bedrijf
€ 699
Complete webshop tot 25 producten
SEO - Zoekmachine geoptimaliseerd
Incl. WordPress & Woocommerce
Professionele e-mail adressen
100% Responsive webshop
Domeinnaam & hosting
Veilige SSL verbinding
Webshop compleet
Bedrijf of organisatie
€ 1299
Alle onderdelen van webshop "Start"
Maatwerk call2actions & triggers
Complete webshop tot 75 producten
Koppeling met Google Analytics
Koppeling voor nieuwsbrieven
Koppeling voor live-chat
Koppeling met socials
Webshop business
All-in online business
€ 2349
Extra SEO zoekmachine optimalisatie
Onderdelen van webshop Compleet
Complete webshop tot 100 producten
Maatwerk animaties & triggers
Customer login sectie
Pro plugins & tools
Reserveringstool

Bovenstaande samenstellingen zijn zeer compleet en wij leveren hierin ook altijd maatwerk websites op. Daarnaast maken wij altijd graag een offerte op maat voor jouw wensen & ideeën.

Wil je even sparren over de mogelijkheden en kijken of onze visies op elkaar aansluiten? Neem gerust even contact op, we zijn goed bereikbaar. Vind je de website laten maken kosten niet compleet? Laat het even weten, dan lichten we het toe. 

Heb je een tof idee voor een bedrijf of concept en wil je een voorstel voor meerdere onderdelen laten opmaken? Zet het even op de mail, dan bellen we jou even om het door te nemen voordat we een offerte opstellen. Zo hebben we gelijk alles op een rijtje, wel zo handig.

We vinden het super gaaf om creatief aan de slag te gaan en “out of the box” te mogen denken en werken. Heb je een bijzonder idee of plan maar weet je niet of het haalbaar is? Neem contact op, vinden we gaaf! We gaan graag voor je aan de slag om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen. 

Een website laten maken die een blijvende indruk achterlaat; dat doe je bij Cvk-Design.