Naamloos-1
SEO laten doen of seo optimalisatie uitbesteden - maximaal resultaat - design bureau amsterdam
Hosting
Hosting website

Welkom bij Cvk-Design! Wellicht heb je ons gevonden op Google, dan weet je gelijk wat we daarin voor je kunnen betekenen ;). Check voor de SEO mogelijkheden even deze pagina.

Tof dat je ons gevonden hebt in je zoektocht naar hosting of een website / webshop laten maken! Bij Cvk-Design maken we al jaren de gaafste ontwerpen voor talloze projecten. Van een prachtig nieuw logo tot complete huisstijl en van website tot complete webshop inclusief hosting; Bij Cvk-Design zit je goed. We staan bekend om onze persoonlijke aandacht en fijne service, daar leggen wij dan ook altijd de focus op. Daarnaast zijn we zeer creatief en streven wij er altijd naar om geniaal knappe designs op te leveren! Bekijk onze portfolio pagina voor wat inspiratie.

Als we de hosting voor je verzorgen ontvang je van ons een compleet pakket, dus niet enkel de hosting! Je krijgt van ons onder andere ook 5 professionele e-mail adressen (bijvoorbeeld info@voorbeeld.nl), we leggen je domeinnaam vast indien nodig én je krijgt een SSL verbinding cadeau! SSL verbinding is dat slotje wat je links bovenin de browserbalk ziet, een beveiligde verbinding voor je website of webshop.

Wil je meer informatie of een offerte opvragen? Klik hier voor de mogelijkheden om contact met ons op te nemen, of gebruik de live-chat rechts onderin!

Impressie

4 Stars Fashion

Studio Koket

HB Treatments

Korrel & Kruid

Hosting website kosten?
Wellicht ben je enkel op zoek naar de hosting website kosten, dan zit je hier ook goed. Onderstaand vind je een korte toelichting en een kosten indicatie.
Het traject
De doelstelling
Duurzame samenwerking

Je hosting pakket is een belangrijk onderdeel van je website of webshop, vandaar dat wij ook altijd streven naar een succesvolle en langdurige samenwerking. De hosting bepaalt voor een groot deel de snelheid van je website, hoeveel informatie je kwijt kunt op je website en bijvoorbeeld of alles inclusief is, of dat je voor bepaalde faciliteiten extra moet betalen. Als je enkel op zoek was naar de kosten hosting website, scroll dan even verder!

Vaak wordt de hosting bij ons afgenomen in combinatie met een website of webshop, maar regelmatig krijgen we klanten die enkel op zoek zijn naar een snelle host voor hun bestaande website of webshop. Deze kunnen we eenvoudig en veilig overzetten vanaf de huidige hosting partij, mocht je daar naar op zoek zijn. Wil je de hosting bij ons afnemen in combinatie met een website of webshop, kijk dan ook even op deze pagina! Was je enkel op zoek naar de hosting website kosten, scroll dan even een klein stukje naar beneden.

Kwaliteit & service

Voorfgaand aan onze samenwerking hebben we altijd eerst even telefonisch contact of via de e-mail, zodat we de wensen & mogelijkheden even persoonlijk kunnen bespreken. Daarna ontvang je van ons een uitgebreide offerte op maat. Hierin lees je precies terug wat we voor je gaan doen, wat de kosten zijn en wat je van ons mag verwachten. Ook geven we altijd even aan wat we van jou verwachten. 

Indien het voorstel akkoord wordt bevonden gaan we gelijk voor je aan de slag! We proberen altijd rekening te houden met de vooraf opgegeven planning of periode, zo weten we beide altijd waar we aan toe zijn. Tussentijds zal je van ons ook regelmatig een update ontvangen over de vorderingen, wel zo prettig.

Hosting Start
Maandelijks pakket
€ 14.95
Incl. 1 domeinnaam*
Veilige SSL Verbinding
Onbeperkt data verkeer
25GB Data opslag
10 e-mail adressen
1024MB Ram
Hosting Compleet
Maandelijks pakket
€ 19.95
Incl. 1 domeinnaam*
Veilige SSL Verbinding
Onbeperkt data verkeer
50GB Data opslag
20 e-mail adressen
1024MB Ram
Hosting Business
Maandelijks pakket
€ 24.95
Incl. 1 domeinnaam gratis!
Veilige SSL Verbinding
Onbeperkt data verkeer
75GB Data opslag
50 e-mail adressen
2048MB Ram
De domeinnaam krijg je het eerste jaar van ons cadeau! Vanaf het tweede jaar kost deze slechts 14,95 per jaar.

Het is belangrijk dat de hosting van je website goed in orde is. Onder andere vanwege de veiligheid van je website of webshop, maar ook voor bijvoorbeeld het aanmaken van professionele e-mail adressen en voor de snelheid van je website of webshop! Bij Cvk-Design weet je dat het goed is geregeld en kan je, indien nodig, altijd bij ons terecht voor vragen of service.

Bij Cvk-Design krijg je tevens gratis een SSL verbinding cadeau, wat ervoor zorgt dat je website optimaal beveiligd is. Daarnaast monitoren wij dagelijks alle websites & webshops door middel van een Management Dashboard. Zo zorgen we voor de nodige updates, beveiliging en een wekelijkse controle, dan weten we zeker dat alles goed zit. Heel gewoon, bij Cvk-Design. 

Bovenstaande pakketten zijn kant-en-klare hosting pakketten, maar we kunnen uiteraard voor jouw budget, online doelstellingen & wensen een offerte op maat samen stellen. Neem in dat geval even contact op, dan lopen we de mogelijkheden even door.