Naamloos-1
Logo laten ontwerpen - logo laten maken - altijd maatwerk dus echt uniek en passend bij je bedrijf of huisstijl
Een logo
Eerste impressie

Welkom bij Cvk-Design! Je nieuwe logo laten ontwerpen, dat is gaaf! Ontzettend leuk dat je bij ons terecht komt om je logo te laten ontwerpen, laat dat nu toevallig een van onze specialiteiten zijn! Als je gelijk wat inspiratie of onlangs opgeleverde projecten wilt zien, klik dan hier om naar ons portfolio te gaan. Je logo laten ontwerpen doe je natuurlijk niet zomaar even! Het is een belangrijk onderdeel van je complete huisstijl, uitstraling naar de buitenwereld en moet een duidelijk beeld geven van jouw bedrijf of organisatie. Daarnaast wil je dat een logo sterk is, sprekend en herkenbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar de huisstijl & het logo van Studio Koket! 

Bij Cvk-Design ben je op de juiste plaats voor het laten ontwerpen van je logo. Een aantal voorbeelden van onlangs gerealiseerde projecten vindt je hieronder, of je kunt even navigeren naar ons portfolio. Daarnaast lees je verder op deze pagina hoe wij te werk gaan, wat je van ons kunt verwachten en waar je aan kunt denken qua kosten. Mocht je vragen hebben of wil je een specifieke offerte opvragen, neem dan even contact op. Wil je niet enkel je logo maar je complete huisstijl laten ontwerpen? Kijk dan snel op deze pagina!

Impressie

SAMO Brandbeveiliging

Studio KOKET

4 Stars Fashion

Pa-Pa

Logo laten ontwerpen?
Onze unieke aanpak, duidelijke communicatie en complete offerte vooraf zorgen voor een prettige samenwerking.
Jouw bedrijf
Onze passie
Duurzame samenwerking

Bij Cvk-Design dragen we zorg voor jouw project, volledig op maat. Onze missie is om er zorg voor te dragen dat wij samen bouwen aan een duurzame samenwerking, waarbij wij de voorkeur geven aan een constructieve, succesvolle samenwerking voor beide partijen. Om dit te bewerkstelligen streven wij altijd naar duidelijke communicatie, complete offertes en heldere prijzen. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten.

Jouw logo laten ontwerpen doen wij met passie, kennis en jarenlange ervaring. Je ontvangt van ons altijd eerst een aantal concept logo’s om de juiste richting en stijl te bepalen, die goed aansluit bij je eventuele huisstijl of wensen. Als we de stijl concreet hebben gaan we verder ontwerpen en ontvang je uiteindelijk 1 definitief logo van ons. Het logo ontvang je in diverse bestandstypen, de hoogste kwaliteit en is te gebruiken voor drukwerk, bedrijfskleding, online gebruik of op een billboard; wij leveren kwaliteit. 

Kwaliteit & service

Van onze klanten krijgen wij de feedback dat ze graag met ons samenwerking omdat ze dan alles “onder één dak” hebben. Je kunt bij ons je logo laten ontwerpen, en bijvoorbeeld gelijk je visitekaartjes laten maken, drukken of bijvoorbeeld een knappe brochure laten maken. Zo kunnen we gunstige prijzen hanteren, de beste kwaliteit leveren en heb je altijd één aanspreekpunt, wel zo prettig.

Wij staan garant voor de beste service & kwaliteit van zowel het ontwerp als het drukwerk. Heb je vragen of wil je specifieke designs laten ontwerpen die je niet terug vind op de website, neem gerust even contact op.

Logo
Compleet logo ontwerp
€ 239
EPS | PNG | JPG bestanden
Professioneel ontwerp
3 concept designs
1 definitief design
Digitaal logo
Incl. correcties
Branding Start
Logo | visitekaartje
€ 399
3 Concept logo's & visitekaartjes
1 definitief logo & visitekaartje
EPS | PNG | JPG bestanden
Professioneel ontwerp
Incl. 50 visitekaartjes
Incl. correcties
Branding Business
Logo | Visitekaartje | Branding
€ 839
Uitgebreid Branding Business pakket
Factuurpapier of briefpapier ontwerp
Bedankt kaartje of sticker ontwerp
Incl. pakket Branding Start
Instagram pakket met 25 posts
Inclusief 10 stories & 5 icons

Je logo laten maken is een gaaf en spannend onderdeel van je wellicht nieuwe bedrijf! Of misschien betreft het je logo laten maken / redesignen voor je bestaande bedrijf, ook een heerlijke uitdaging voor ons. De kracht geven aan een logo, specifieke uitstraling en een logo laten maken dat perfect aansluit op je huisstijl, dat vinden we leuk.

Bovenstaande pakketten kunnen we in overleg aanpassen of invullen naar jouw wensen & voorkeuren. Wil je bijvoorbeeld je hele huisstijl laten doen inclusief nieuwe website of webshop? Dan maken we graag even een knappe offerte voor je op maat. 

Een logo laten maken bij Cvk-Design, dat is een goede keuze! We werken samen met gerenommeerde bedrijven en brands en laten ook graag aan je zien wat we kunnen. Neem een kijkje in ons portfolio, of neem even contact op om kennis te maken. We horen graag van je!